[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
TViXiE • View topic - No Template shown
Page 1 of 1

No Template shown

PostPosted: Fri Nov 28, 2008 2:23 pm
by Zappa
Hi

I am assumming i can make all this work without connecting to the Tvix HD (6500A), I juat made som folder on my Pc HD , eg g:\Video\Hancock

When i get the Folder icon, and right click, get movie info, there is just no template in the template box, so i cant press the get button.

I tried selecting templates before right click get movie info, but nothing works, cluless now!!!!

Anyone got a quick fix for this, I am using latest version.


Cheers

Z

Re: No Template shown

PostPosted: Fri Nov 28, 2008 5:55 pm
by joma
When you right-click on a folder and select "Get Movie Information..." you should get something similar to these lines in your tvixie.log depending on which templates you have added to your templates directory.


Do you get any lines like that in your log? If not, please send me the tvixie.log file to contact@tvixie.com and I'll have a look at it.

Re: No Template shown

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 10:41 am
by Bullit
Ihave the same problem with 0.9.7. No problem with previous version.

I tried adding another template and it shows up together with the standard templates when I right click the movie folder. However when I try to get movie information the get button is greyed out and no templates are shown in the templates box.

I can't check the trace file now since I am work at the moment.

Re: No Template shown

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 8:26 pm
by Bullit
Jga får följande i loggen när försöker göra Get Movie Information.

2008-12-01 19:07:45 Rendering background using template 'Standard' based on selected model 'M-6500A'
2008-12-01 19:07:48 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2008-12-01 19:07:48 Rendering background using template 'Standard (Swedish)' based on selected model 'M-6500A'
2008-12-01 19:07:48 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2008-12-01 19:07:48 Rendering background using template 'Clap' based on selected model 'M-6500A'
2008-12-01 19:07:49 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)

Re: No Template shown

PostPosted: Thu Jan 01, 2009 3:23 pm
by Tvixie

Re: No Template shown

PostPosted: Thu Jan 08, 2009 12:27 am
by bojanfalk
I have the same problem with TViXiE-0.9.7.0

I get no templates to chose from when running "Get Movie Info"!



This is what's in the logfile:
******************************************************************************
2009-01-07 23:12:03 Started at 'C:\Program\TViXiE-0.9.7.0'
2009-01-07 23:12:03 Program Version is 0.9.7.0
2009-01-07 23:12:03 Running on Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3 (WinXP)
2009-01-07 23:12:03 Loading settings 'C:\Program\TViXiE-0.9.7.0\Settings.xml'
2009-01-07 23:12:05 WARNING: No settings file found, creating new
2009-01-07 23:12:05 Loading movie providers...
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'Amazon'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'Amazon' version '1.5.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'AmazonDE'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'AmazonDE' version '1.2.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'Blu-ray.com'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'Blu-ray.com' version '1.2.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'Discshop'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'Discshop' version '1.6.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'DVDProfiler'
2009-01-07 23:12:05 ERROR loading movie provider 'DVDProfiler'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'Filmtipset.se'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'Filmtipset.se' version '1.3.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'IMDB'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'IMDB' version '1.6.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'MoTechPosters'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'MoTechPosters' version '1.1.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'MovieMaze.de'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'MovieMaze.de' version '1.1.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'MovieMeter'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'MovieMeter' version '1.1.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Loading movie provider 'Rottentomatoes'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded movie provider 'Rottentomatoes' version '1.3.0.0'
2009-01-07 23:12:05 Successfully loaded 10 movie providers
2009-01-07 23:12:05 Loading open recent history 'C:\Program\TViXiE-0.9.7.0\History.xml'
2009-01-07 23:12:23 Savings settings 'C:\Program\TViXiE-0.9.7.0\Settings.xml'
2009-01-07 23:12:37 Connecting to 'K:\VIDEO'
2009-01-07 23:13:27 Rendering background using template 'Clap' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:13:32 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:13:32 Rendering background using template 'Custom01 (720p)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:13:32 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:13:32 Rendering background using template 'Standard' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:13:33 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:13:33 Rendering background using template 'Standard (Swedish)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:13:34 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:15 Rendering background using template 'Clap' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:15 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:15 Rendering background using template 'Custom01 (720p)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:16 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:16 Rendering background using template 'Standard' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:16 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:16 Rendering background using template 'Standard (Swedish)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:17 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:35 Rendering background using template 'Clap' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:35 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:35 Rendering background using template 'Custom01 (720p)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:36 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:36 Rendering background using template 'Standard' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:36 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:14:36 Rendering background using template 'Standard (Swedish)' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:14:37 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:15:37 Rendering background using template 'Clap' based on selected model 'M-6500A'
2009-01-07 23:15:38 ERROR while rendering background (Input string was not in a correct format.)
2009-01-07 23:15:38 Rendering background using template 'Custom01 (720p)' based on selected model 'M-6500A'

I'd be grateful for any tip on how I should fix this?

/Bosse

Re: No Template shown

PostPosted: Sun Jan 11, 2009 9:28 am
by joma
Hi all,
Can you please test the new 0.9.8.0 beta and see if this is still a problem?
//Mathias

Re: No Template shown

PostPosted: Sun Jan 11, 2009 4:31 pm
by ArieRibbens

Re: No Template shown

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 12:04 pm
by joma
Closing this item.