Tvixie upgrade - new fanart etc. not showing on WDTV

All about WD TV HD Media Player : Firmware, How to, ...

Tvixie upgrade - new fanart etc. not showing on WDTV

Postby mmrc » Sat Mar 05, 2011 1:57 am

Hi,

I have been using tvixie for all my movies (approx. 800) on WDTV for almost 12 months and think it is great!

I upgraded to version 1.3.2 and every new movie that I set up the fanart etc. does not show on my WDTV.

I have set up tvixie for WDTV etc.

I only add fanart etc. via tvixie

Everything looks great on my laptop.

On my TV, the "old" fanart still shows but the new one do not.

Am I doing something wrong or is there something different with the new version of tvixie

Any help will be greatly appreciated.

Thanks

Mike
mmrc
 
Posts: 9
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:56 pm

Share On:

Re: Tvixie upgrade - new fanart etc. not showing on WDTV

Postby sorunsal » Sat Mar 05, 2011 3:09 pm

Did you edit models.xml to change to your defined background name?
i.e.:
<Background FileName="wd_tv.jpg">
wd_tv.jpg or whatever must be the same as laurentg's.
sorunsal
Major Contributor
 
Posts: 143
Joined: Thu Dec 17, 2009 5:13 pm
Location: Bursa/Turkiye

Re: Tvixie upgrade - new fanart etc. not showing on WDTV

Postby mmrc » Sat Mar 05, 2011 11:43 pm

Sorunsal,

Thanks for your quick reply.

I did as you suggested and it works perfectly.

I will remember this for future releases!

Thanks for your help

Mike

p.s. I have just re-read the original "how to" notes and it tells you to make your changes - silly me!
mmrc
 
Posts: 9
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:56 pm


Return to WD TV HD Media Player

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron